M | Design ;)

Ja! Jag har verkligen kämpat för att få ihop den här designen (iallafall i några timmar)... och jag har väl visat lite vad bloggen kommer handla om också. Inget plugg blev det idag, bara bloggskapande :´(  alltså får man mycket att göra imorgon.

Förövrigt gillar jag att fota fjärilar så det har på något naturligt sätt hamnat en orange sådan i designen. Väldigt najs tycker jag, har några smådetaljer kvar och sen är bloggen totalt klar!

Snart dags att gå och lägga sig då man ska upp tidigt imorgon, så det är bäst att sluta nu..


IQ och MS-röj

Nu sitter man och spelar frågesport och ms röj när man borde plugga, antar att många gör som jag... eller kanske inte? Nä, ett inlägg här om dagen (eller dygnet kan man kanske säga) det ska det bli.. möjligtvis..

Jo, nu drar jag nog upp fysikboken lite.. annars fick man ju en gratis lunchkupong idag, eller "gratis", fyllde i en undersökning :) 45 spänn, mycket för en fattig student som måste spara pengar för att ha kul. Nä, tja!


Inlägg nummer 2.

Halloj, jag antar att det är såhär det ser ut i alla bloggar de första inläggen, för man måste ju ändå testa å lära sig funktioner osv. Ja, nu kommer som sags andra inlägget av många framöver.. hej!


Äntligen najs!!

Sådär, äntligen har jag hittat en skön blogg att skriva i, tidigare har man ju bara hittat massa krångliga och dåliga webbloggar.. aja, nu är det problemet löst!

Det här är alltså mitt första inlägg, och jag hoppas på att lyckas fixa lite egen design och så på den här sidan sen..

Det va allt för idag, tjaa!